Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕΡ ΤΑΚΗΣ....

ς

Ο Τάκης Λεμονής επέσττρεψε μετά από 2 χρόνια στη Νέα Σμύρνη, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Πανιώνιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το κ. Τάκη Λεμονή ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα προπονητής της ομάδας του Πανιωνίου.
Ο κ. Λεμονής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ διάρκειας 2,5 ετών. Βοηθός του κ. Λεμονή αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Καβαλιέρης.

Ανακοινώνεται επίσης η λύση της συνεργασίας της με τον κ. Άκη Μάντζιο. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ τον ευχαριστεί τόσο για την προσφορά του, όσο και για το ήθος που επέδειξε. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του."



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

dg

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΥΛΕΣ ΝΑ ΣΚΙΣΩ ΠΑΝΘΗΡΙΝΕΣ

kyanerithres panionios women club είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ?ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΓΕΛΟΙΟ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?ΜΠΑ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ BLOG ΠΑΝΙΩΝΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ 1.ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΣΕΒΟΝΑΤΑΙ ΚΑΙ 2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.