Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Δεν πωλείται κανείς»

Τέλος στις φήμες περί ενδεχόμενης αποχώρησης των Μανιάτη και Κουμορτζί έβαλε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν πρόκειται να παραχωρηθεί κανένας βασικός ποδοσφαιριστής. «Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας κ. Παράσχου αποφασίσθηκε από κοινού, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία παραχώρηση ή πώληση ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου μέχρι τουλάχιστον το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή είναι η φιλοσοφία της νέας διοίκησης και του νέου μας προπονητή. Πάνω απʼ όλους και όλα ο Πανιώνιος. Όλα τα άλλα που γράφονται είναι ανακρίβειες και φθηνές δικαιολογίες».

Τη Δευτέρα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αρχηγό των Νεοσμυρνιωτών, Γιάννη Μανιάτη, αλλά η πρόσληψη του Γιώργου Παράσχου άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε την παραμονή όλων των πρωτοκλασάτων παικτών τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, για να βοηθήσουν την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μάντζιος: «Πετάξαμε λευκή πετσέτα»

Στα αγωνιστικά η προπόνηση έλαβε μέρος στο «Απήλιον». Όσοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Στη συνέχεια όλη η ομάδα παρακολούθησε τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άκη Μάντζιο να επεσημαίνει τα λάθη που έγιναν, τα οποία κόστισαν στους κυανέρυθρους τη βαριά ήττα.

«Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και ουσιαστικά πετάξαμε λευκή πετσέτα. Κάναμε πολύ κακή διαχείριση του αγώνα, ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Πιάνει δουλειά από Τετάρτη

Τέλος, ο Άκης Μάντζιος θα προπονήσει τους «κυανέρυθρους» και την Τρίτη, με τον Γιώργο Παράσχο να πιάνει δουλειά από την επόμενη ημέρα. Ο νέος τεχνικός της ομάδας βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης όπου είχε μία πρώτη συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ και αμέσως μετά αναχώρησε για το Ελ. Βενιζέλος. Με την άφιξη του κ. Παράσχου την Τετάρτη θα γίνουν γνωστοί και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τημ.