Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 18:30 θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Πανιώνιο. Την ημέρα εκείνη θα τελεστεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ο καθιερωμένος αγιασμός και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας που θα σημάνει και το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Μέχρι τις 14 Ιουλίου οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί. Στις 15 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Schrunz της Αυστρίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στις 23 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με την γερμανική Αουγκσμπουργκ, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να γίνει ακόμα ένα παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους.
Στις 24 Ιουλίου ο Πανιώνιος θα ταξιδέψει (μέσω Μονάχου) για το Μπιλμπάο της Ισπανίας, προκειμένου να λάβει μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί εκεί. Στο συγκεκριμένο τουρνουά, εκτός από τους "κυανέρυθρους" θα λάβουν μέρος η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Ρασίνγκ Σανταντέρ, καθώς επίσης και τρεις ακόμα ομάδες από το Μαρόκο, το Κουβέιτ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στο τουρνουά θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι των 3 ομάδων και οι αντίπαλοι του Πανιωνίου θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Η επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, θα εξαρτηθεί από την πορεία στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο προβλέπεται να υπάρξει και τελικός αγώνας.