Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ποινή επίπληξης στον Μανιάτη από την ΕΠΟ. Τον καλεί ανακαλέσει τις δηλώσεις για τη διαιτησία

Παράλληλα, η Ομοσπονδία καλεί τον ποδοσφαιριστή να ανακαλέσει τις δηλώσεις του.

Θυμίζουμε παρακάτω τις δηλώσεις του Μανιάτη:

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα. Από τη θέση που ήμουν είδα ότι το γκολ ήταν καθαρό. Αν είναι κάθε εβδομάδα να αδικούμαστε, τότε τι να πω. Έχω βγει από τα ρούχα μου. Κάποιοι παίζουν με τον ιδρώτα μας. Όλη η Ελλάδα κάθε Σαββατοκύριακο μιλάει για τη διαιτησία».

Με ποινή επίπληξης τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον αρχηγό του Πανιωνίου, Γιάννη Μανιάτη, για δυσμενείς κρίσεις σε βάρος των διαιτητών μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με την Καβάλα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1.Επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γ. Μανιάτη, ποινή επίπληξης με υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων σε βάρος διαιτητών (αγώνας Super League της 2/10/2010 Καβάλα-Πανιώνιος).

2.Απαλλάσσει την ΠΑΕ Πιερικός και τον πρόεδρό της, Δ. Ελευθεριάδη, για δυσμενείς κρίσεις σε βάρος διαιτητών.

3.Επιβάλλει στον προπονητή του σωματείου Νέστος Χρυσούπολης, Γ. Αβενίδη, και στον εκπρόσωπο του ίδιου σωματείου, Γ. Μακρίδη, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες και χρηματική ποινή 2.500 στον καθένα (αγώνας Δ΄ Εθνικής της 10/10/2010 Νέστος Χρυσούπολης-Εβρος Σουφλίου).

4.Επιβάλλει στο σωματείο Όμηρος Νεοχωρίου χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για τον αγώνα Δ΄ Εθνικής της 26/9/2010 Όμηρος Νεοχωρίου-Όλυμπος Κέρκυρας.

5. Επιβάλλει στο σωματείο Καλλιθέα χρηματική ποινή 1.750 ευρώ για τον αγώνα πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Γυναικών της 10/10/2010, Αβάντες Χαλκίδας-Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: