Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Επιστροφη ΝΙΚΟΛΑΟΥ......

Κάτοικος... Νεας Σμυρνης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ίσως και μέχρι αύριο, ο Μάριος Νικολάου! ο Κύπριος μέσος βρίσκεται σε επαφή με τους «κυανέρυθρους» και τους έχει στείλει το μήνυμα ότι θέλει να επιστρέψει, προκειμένου να συμβάλει και αυτός στη μεγάλη προσπάθεια για τη σωτηρία.
Χθες οι διοικούντες τον «ιστορικό» επικοινώνησαν εκ νέου με τον Νικολάου, ο οποίος πρέπει να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την κυπριακή ΑΕΛ (εκπνέει το 2012) για να υπογράψει στον Πανιώνιο, μία παράμετρος που βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Κύπριος μέσος έχει τονίσει τις... ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην ΑΕΛ, η οποία δεν κινδυνεύει, ούτε πάντως πάει για πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Ως εκ τούτου, δεν εγείρει εμπόδια στον Νικολάου.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, η υπόθεση του Γκαλίτσιου βαίνει καλώς, ενώ οι πιο αισιόδοξοι υποστηρίζουν ότι με τις Σέρρες θα είναι το τελευταίο του ματς με τους Πειραιώτες. Αλλωστε, ο διεθνής δεξιός μπακ χαφ έχει συνειδητοποιήσει και αυτός ότι στον Πανιώνιο θα έχει χρόνο συμμετοχής σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους».
Η περίπτωση του Σβέρκος είναι στάσιμη, ενώ από εβδομάδα θα υπάρξει εξέλιξη με τον αριστερό μπακ χαφ.